Інтелектуальні системи управління виробництвом хлібобулочних виробів
681
І-73
Інтелектуальні системи управління виробництвом хлібобулочних виробів : монографія / В. П. Хорольский, Ю. М. Коренець, А. В. Возняк, ін ; за заг. ред. В. П. Хорольского. – Кривий Ріг : Чернявський Д. О., 2019. – 203 с. – ISBN 978-617-7784-12-7.
У колективній монографії обґрунтовані теоретичні дослідження інтелектуальних систем управління виробництвом хлібобулочних виробів для територій з техногенним тиском. Розроблено математичні моделі процесів підготовки та дозування борошна, приготування опари, тіста, процесів вистоювання та випікання.
Залишити відповідь
Щоб відправити коментар вам необхідно авторизуватись.