izmir travesti resimleritravesti

СНІД – знати щоб жити

snid6 грудня у читальному залі №1 бібліотеки Криворізького національного університету проведено захід «СНІД – знати щоб жити».

Модератором заходу виступила завідувач відділу наукової літератури Шапран Н. В. Присутні: студенти гірничо-металургійного факультету (ГІП 18-1м, ГІВ 18-1м, ГГ 15, ГР 16-1,2 ск., ГР 17-1,2 ск.), заступник декана гірничого-металургійного  факультету канд. техн. наук Пижик А. М., доцент кафедри підземної розробки родовищ корисних копалин Кушнерьов І. П., співробітники бібліотеки.

Представник Криворізької організації «Громадське здоров’я» Сергієва Н. Г. проінформувала студентів про сучасний стан захворюваності, про те, як саме вірус потрапляє в організм людини, про шляхи передачі ВІЛ/СНІДу, а також про умови, за яких інфекція не передається. Протягом усього заходу Сергієва Н. Г. вела діалог зі студентами, відповідала на їх питання, наводила приклади з особистого життя. Мультимедійний супровід її виступу допомагав зробити матеріал наочнішим і доступнішим. Підводячи підсумки було наголошено на необхідності кожної людини усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД, і зробити все можливе, щоб зберегти себе і своїх близьких та рідних від цієї страшної недуги, бо СНІД може увійти практично в кожен дім, кожну сім’ю. Всі присутні отримали контактний номер телефону, за яким можна звернутись до організації і отримати, в разі необхідності, безкоштовну допомогу.

Інформаційний супровід забезпечила книжкова виставка «Павутиння лиха». Бібліотекар ІІ категорії Мишко Ю. М. ознайомила присутніх з експозицією.

Світлини:

СНІД3

СНІД

СНІД1

СНІД2