izmir travesti resimleritravesti

Міжнародний тиждень відкритого доступу

З 25 по 31 жовтня 2021 року Міжнародний тиждень відкритого доступу http://www.openaccessweek.org/

Міжнародний тиждень відкритого доступу відзначається щорічно у жовтні. Гасло цього року – «It Matters How We Open Knowledge: Building Structural Equity» («Важливо, як ми відкриваємо знання: побудова структурної справедливості»). Його метою є об’єднання знань та мобілізація громадянського суспільства задля забезпечення вільного та рівного доступу до освітніх ресурсів і результатів наукових досліджень між дослідниками з розвинених країн та країн, що розвиваються. Особливої ваги це питання набуває в умовах пандемії та закритих кордонів між країнами, що актуалізує суспільну потребу в відкритій науці.

         Бібліотека університету підтримує Рух Відкритого Доступу до наукової інформації шляхом оприлюднення наукових робіт у Репозитарії DSpace KNU.

         Шановні користувачі – працівники бібліотеки (е-mail: libktu@gmail.com) готові допомогти у розміщенні до репозитарію ваших публікацій, матеріалів конференцій, навчально-методичних матеріалів; розповісти про Міжнародні правила цитування та посилання в наукових роботах, використання платформ Web of Science/Scopus тощо; про електронні інформаційні ресурси (ЕІР) бібліотеки у т.ч. електронний каталог (ЕК). Запрошуємо до співпраці!

         Долучайтеся до світової спільноти у відзначенні Тижня відкритого доступу!

Реєструйтеся на сторінці Міжнародного тижня відкритого доступу: http://www.openaccessweek.org/

         Приєднуйтеся до спільноти Open Access Ukraine http://www.openaccessweek.org/group/openaccessukraine, щоб обмінюватися думками та ділитися кращими практиками.

Зробімо доступ до знань вільним!